INFORMATION

Spørgsmål som ofte bliver stillet.

Hvordan handler man?
Se en video her.
Start med at logge ind, eller registrere dig. Derefter vælger du dine produkter og afkrydser hvilken version du ønsker, og trykker på "Læg i kurven" Fra varekurven kan du gå til betaling. Derefter kan du online fra webshoppen hente din købte filer.

Hvor er filerne?
Dine filer downloader du enten fra ordrebekræftelsen (E-mail) eller fra "Min konto" som du finder øverst når du er logget ind. Derfra er det i den venstre menu "Downloadede Produkter
Når man downloader vil filerne gemme sig i browserens "Downloads/Overførsler" Se her hvordan du finder dem i eksempelvis Chrome browseren. Du kan alternativt også finde dem i Windows Stifinderen i mappen "Overførsler/Downloads"

Jeg har købt og betalt med kreditkort men ikke modtaget filerne! Du får en e-mail (ordrebekræftelse) med download link (står med blå farve) så snart du har betalt. Hvis mailen ikke er at se i indbakken, kan den være fanget af dit SPAM-filter. Du kan også hente filerne via hjemmesiden. LOG IND, og gå derefter til menuen i toppen af siden hvor dit navn står. Her er der en lille pil, hvor du klikker du på "Min Konto" Herefter går du til menuen i venstre side som hedder "Downloadede produkter" her kan du klikke på det format du har købt ud for titlen, og derefter vælge "Gem destination/Gem som" Det står tydeligt med blå bokstaver. Bemærk at man kan ikke downloade zip-filer fra iPads og iPhone. Man kan kun downloade 3 gange derefter udløber downloadlinket. Har du forsøgt for mange gange må du kontakte PVK Midifiles på e-mail med ordrenummer, så bliver produkterne manuelt sendt til dig. Når du har downloadet vil filerne ofte være i mappen "Overførsler" eller "Downloads" på din computer.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind? 
Sikkert fordi at du bruger et gammelt login fra den tidligere shop. Alle kunder nye såvel som gamle må registrere sig første gang de handler i denne shop.

Hvad er en MIDI-fil?
 
En MIDI-fil er en fil som indeholder koder der fortæller hvilke toner dit lydkort/keyboard/synth/modul skal afspille. Selve MIDI-filen indeholder ingen lyde, men kun informationer. En MIDI-fil fylder ikke mere end en tekst-fil. For at afspille MIDI-filer skal du have et lydkort på din computer, samt et program til afspilning som en media player eller lignende. Med mindre du har et godt lydkort, med minimum GM/GS lyde, anbefaler vi at du benytter et keyboard/synthezizer/lydmodul, eller alternativt MP3. Bemærk at Windows Media Player ikke kan afspille Tyros/Genos MIDI-filer. Tyros/Genos MIDI-filerne indeholder store mængder sys-ex koder og data, som ikke bliver sendt korrekt via mediaplayeren. MIDI er ikke lyd men data. Du kan sammenligne det med et sæt strenge til en guitar. Uden guitaren er der ingen lyd, og selv gode strenge får ikke en dårlig guitar til at lyde godt. På samme måde med MIDI hvis du ikke har det rette udstyr til at sætte MIDI-filen på, så vil den enten ikke spille korrekt eller lyde særlig godt, til trods for at MIDI-filen er i en god kvalitet. Har du ikke det korrekte udstyr anbefaler vi en MP3 audio fil som vi kan producere til dig.

Hvilken MIDI-fil passer til mit udstyr? GM-filen passer til hvilket som helst keyboard/lydmodul. GM standard består af 128 standard lyde, og ingen insert effekter. Har du alt andet end Yamaha udstyr skal du købe GM. Ejer du Yamaha Tyros 2-5, Yamaha Genos/Genos2 eller PSR-S900/910/950 skal du vælge vores T-version. Har du ikke et ordenligt lydmodul eller keyboard, så bør du overveje at få titlen som MP3 istedet. Findes titlen ikke som MP3 laver vi den til dig mod et mindre overspilningsgebyr.

Hvad med tekster og lyrics og akkorder? Så vidt muligt er der en (.txt) fil med til MIDI-filerne. De tidligste MIDI-filer har ikke lyrics (tekst i display) indlagt, da det ikke var standard da de blev produceret. Men alle nyere MIDI-filer fra varenummer 1350 og frem har (lyrics) tekster som vises linie-vis i displayet. MIDI-filerne fra varenummer 3090 indeholder både stavelses vist tekst og akkord visning. PVK fokuserer på det musikalske frem for styring af kormaskiner, lysshow, konfetti og popcorns maskiner.

Jeg vil gerne lytte til en demo! Du skal klikke på selve titlen og derefter klikke på "Demo linket" Så vil du høre en MP3 demo af vores MIDI-fil.

Mp3 demoen af MIDI-filen lyder bedre end filen jeg købte! MIDI-filer og Mp3-filer er ikke det samme. Det vil sige at MIDI-filen lyder aldrig bedre end det udstyr du afspiller den på. Vi anbefaler keyboards til afspilning af vores MIDI-filer frem for lydkortet på din computer.
MIDI-lyd kan du sammenligne med et sæt strenge til en guitar. Uden guitaren (keyboardet) er der ingen lyd, og selv gode strenge (gode MIDI-filer) får ikke en dårlig guitar (et chipset lydkort) til at lyde godt. På samme måde med MIDI hvis du ikke har det rette udstyr til at sætte MIDI-filen på, så vil den enten ikke spille korrekt eller lyde særlig godt, til trods for at MIDI-filen er i en god kvalitet. En GM Midifil er ikke det samme som en toptunet Yamaha SMF med insert fx.

Er det sikkert at betale med kreditkort? Ja, det er ligeså sikkert som at bruge dit kreditkort i den lokale Brugsen. Vi benytter en sikker forbindelse hvor dine data ikke kan kopieres fra.Vi modtager heller ikke data vedr. dit kreditkort, kun PBS har de nødvendige oplysninger.

Hovsa jeg kom vist til at købe den forkerte sang! Kunden har altid ansvaret for at bestillingen indeholder de produkter som man ønsker. Vi kan desværre ikke tilbyde at fremsende andre titler istedet for dem du har modtaget. Så altid vær opmærksom på produkterne i din ordre inden du afslutter og betaler.Det samme gælder formater, vælg det korrekte format til dit keyboard.

Filerne jeg modtog med email er ikke MIDI-filer! Filerne er pakket som zip, dvs. det er en lille pakke som indeholder dine MIDI-filer.Programmet winzip findes her: www.winzip.com

Betaler I til kunstneren som har skrevet sangen? Ja, vi betaler penge for hver solgte sang til NCB/KODA som varetager ogfordeler midlerne til rettighedshaverne. Vi rapporterer hvert kvartal til NCB/KODA.

Må jeg videregive eller sælge MIDI-filer & Styles? Nej, du skal være indforstået med, at du alene erhverver en personlig, uoverdragelig brugsret til de købte filer. Ligesom ethvert originalt produkt er software også beskyttet af ophavsretlige love. Kopiering eller installation af software, som du ikke har købt, er brud på ophavsret og en lovovertrædelse. Alt software, du bruger, skal være fuldt licenseret for hver bruger af softwaren. 
Ligeledes kan man ikke returnere varer da forseglingen er brudt ved modtagelsen. Forbrugeraftaleloven: LOV nr 451 Stk3 afsnit 2: Ved forseglede lyd- eller billedoptagelser eller edb-programmer gælder fortrydelsesretten ikke.


Kontakt information:

PVK Midifiles
Finnsvej 3
DK9300 Sæby
Denmark
paw@midifiles.dk

Link til Online Dispute Resolution: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 
 

Paw Vester Kristensen

www.midifiles.dk // PVK Midifiles

© 2023 PVK Midifiles. All Rights Reserved.